Sakan 26. myymälä Espoon Niittykumpuun

Autoja toimipisteessä on noin 150 kappaletta ja ne on valittu Espoon alue huomioon ottaen. Myymälä työllistää yhteensä yli kymmenen henkilöä myyntipäällikön lisäksi. Kuva: Saka


 

Vaihtoautokauppa Sakan 26. myymälä avautui “hiljaisesti” jo pari viikkoa sitten Espoon Niittykumpuun. Liike on Sakan toinen Espoossa ja kahdestoista pääkaupunkiseudulla. Nyt pääsiäisen jälkeen tilat ovat auenneet virallisesti ja kaikki on valmiina asiakkaita varten.

 

Myymäläpäällikkö Valtteri Liias kertoo hiljaisten avajaisten tuoneen hyvän pohjan varsinaisille avajaispäiville.

“Hiljainen startti on toimintatapana todella hyvä. Saamme kouluttaa uudet myyjät rauhassa talon toimintatapoihin sisään ja teemme uudet tilat kokonaisuudessa itsellemme tutuksi. Jokainen myymälä kun on hieman erilainen, vaikka pohjalla onkin sama konsepti. Virallisena avajaispäivänä koko henkilöstö on jo tämän myötä huippuun viritettynä”, Liias kertoo.

Autoja toimipisteessä on noin 150 kappaletta ja ne on valittu Espoon alue huomioon ottaen. Myymälä työllistää yhteensä yli kymmenen henkilöä myyntipäällikön lisäksi. Samoissa tiloissa toimii myös J.Rinta-Jouppi Oy

Yhteistyö samalla toimialalla olevan kilpailijan kanssa on kuitenkin mutkatonta, sillä avoin keskustelu auttaa ratkomaan mahdolliset nousevat haasteet.

“Naapuriliikkeen kanssa toimiminen on todella sujuvaa. Heidän henkilökuntansa on mukavaa ja käymme jatkuvaa keskustelua yhdessä toimimisesta. Tilat on jaettu selkeästi meidän kesken ja asiakkaatkin tietävät kummalta palvelua saavat ja mitkä autot ovat kenenkin”, Liias toteaa.

“Itse avajaisviikko on sujunut erinomaisesti ja asiakkaammekin ovat löytäneet paikalle. Tilat näkyvät hienosti Merituulentielle ja Koivu-Mankkaan tielle, joten autokuumeisen on vaikea ajaa ohi huomaamatta meitä. Tervetuloa tutustumaan myymäläämme!”, hän päättää.

Saka Niittykumpu toimii osoitteessa Niittymaantie 8, Espoo. Liike on auki maanantaista perjantaihin kello 10–18, sekä lauantaisin 10–16.

 

Lähde: Saka Finland Oy 4.4.2024

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen