Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Alfa Romeo Stelvio (vas.) ja Giulia ovat säilyneet ulkoisesti ennallaan, mutta sisustusta, tekniikkaa ja varustelua on kohennettu entisestään.


 

Alfa Romeo julkistaa päivitetyt mallivuoden 2024 versiot kahdesta ikonisesta mallistaan: Alfa Romeo Giuliasta ja Alfa Romeo Stelviosta.

Giulia jatkaa vahvasti asemassaan yhtenä parhaista ajoautoista segmentissään, kun taas Stelvio tarjoaa perheille sporttisen SUV-kokemuksen. Molempien mallien uudistuksiin liittyvät myös kolme uutta erittäin kattavaa varustetasoa: Sprint, Veloce ja Tributo Italiano. Voimalinjavaihtoehtoja on tarjolla vain yksi kumpaankin malliin: 2,0-litrainen bensiinikäyttöinen nelosturbo, joka tuottaa 280-hevosvoimaa ja 400 Nm vääntöä. Autot ovat aina automaattivaihteisia ja nelivetoisia.

Malleissa on uusi digitaalinen mittaristo, päivitetyt tietoviihdejärjestelmät sekä aiempaa korkealaatuisemmat matkustamomateriaalit.

Alfa Romeo Giulia: yhä paras ja kaunein ajoauto segementissään

Uudistetun mallivuoden 2024 Giulia on edelleen ajattoman tyylikäs. Mallin varustetasot ovat Sprint, Veloce ja Tributo Italiano. Uusi valoilme pitää sisällään vakiona matriisiajovalot, jotka ovat nautinto pimeissä ajo-olosuhteissa. Lisäksi Sprint-tasoiseen Giuliaan vakiona kuuluvat mm. Alfa Q4 -nelivetojärjestelmä, aktiivinen vakionopeudensäädin, lämmitettävä ohjauspyörä, sähkösäätöiset ja nahkapäällysteiset etuistuimet. Autossa on myös nykyaikainen Alfa Connect tietoviihde- ja navigointijärjestelmä sekä 8,8-tuumainen kosketusnäyttö. Sprintin hinnat alkavat 75 343 eurosta.

Veloce ja Tributo Italiano tuovat lisää sporttista tyyliä Giuliaan.  Veloce-tason mukana tulevat mm. Q2-tasauspyörästön lukko, Brembo-jarrut ja alumiiniset vaihteenvalitsimet. Tributo Italiano -malli on kunnianosoitus Alfa Romeon synnyinmaalle Italialle. Näiden versioiden katto on aina musta, kojelaudassa on punainen tikkaus ja istuinverhoilu on mallille erityinen. Lisäksi mukana tulevat 14-kaiuttimen Harman Kardon -äänentoistojärjestelmä ja Alfa Active Suspension -aktiivijousitus.

Alfa Romeo Stelvio: Urheilullinen SUV-kokemus koko perheelle

Uudistetun Stelvion varustetasot ja sisällöt ovat samat kuin Giuliassa, joten lähtötason Stelvio on sekin erittäin kattavasti varusteltu. Stelvio tarjoaa markkinoiden näyttävimmän ja urheilullisimman SUV:n, joka kuitenkin sopii perhekäyttöön. Stelvion hinnat alkavat Sprint-tason 84 365 eurosta. Stelvion muiden varustetasojen sisällöt vastaavat Giuliaa.

Lähde: Alfa Romeo Finland 12.2.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen