BMW i5 eDrive menestyi TM:n sähköautojen talvivertailussa

Tekniikan Maailman arvion mukaan BMW i5 eDrive 40 M Sport -mallin laadun tuntu on läsnä myös talviolosuhteissa, ja monia yksityiskohtiakin on selvästi mietitty. Kuva: Otavamedia


 

Tekniikan Maailma -lehti nosti BMW i5 eDrive 40 M Sport -mallin talviautotestinsä kärkeen. Ykköstilan jakaja oli voimalinjaltaan hybridi, joten BMW i5 oli talvivertailun paras täyssähköinen auto. 

 

Tekniikan Maailman arvion mukaan BMW i5 eDrive 40 M Sport -mallin laadun tuntu on läsnä myös talviolosuhteissa, ja monia yksityiskohtiakin on selvästi mietitty. Jousitusmukavuus ja matala melutaso ovat ensiluokkaisia myös rosoisella talvisella maantiellä.

Toimituksen arvion mukaan ajonvakautus ja luistonrajoitus toimivat erittäin hienosti ja tekevät etenemisestä varmaa ja turvallista. Jos ne kytketään pois päältä, sopivissa olosuhteissa voi nauttia perinteisen autotekniikan toiminnasta. Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä on testiryhmän paras.

Tekniikan Maailman talvivertailu on maailman suurin ja perusteellisin talviolosuhteisiin keskittyvä puolueeton autovertailu.

Vertailu toteutettiin tammikuussa 2024. Lisää TM Talvisähköauto 2024 -vertailusta voi lukea täältä.

 

Lähde: BMW Group 6.3.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen