Mini Cooperin uusi avomalli saapui

Mallin ensimmäinen sukupolvi lanseerattiin vuonna 2004, ja aina siitä lähtien Mini Cooper Cabriolet on edustanut puhdasta ajonautintoa sen ainutlaatuisen karting-tunnelman ja ikonisen ulkonäön ansiosta.


 

Uusi MINI Cooper Cabriolet on nyt täällä. Täysautomaattinen katto ja ilmeikäs muotoilu tekevät nelipaikkaisesta mallista ainutlaatuisen yhdistelmän ketteryyttä ja vapauden tunnetta.

 

MINI Cooper Cabriolet on uusin jäsen MINIen perheessä. Mallin ensimmäinen sukupolvi lanseerattiin vuonna 2004, ja aina siitä lähtien MINI Cooper Cabriolet on edustanut puhdasta ajonautintoa sen ainutlaatuisen karting-tunnelman ja ikonisen ulkonäön ansiosta. Uusi malli on valmiina markkinoille syksyllä 2024, ja sen odotetaan jatkavan MINIn avomallien menestystä.

Uuden MINI Cooper Cabrioletin ulkomuoto painottaa klassisia MINI-ominaisuuksia. Kompaktius, pitkä akseliväli ja suuret pyörät luovat tutut MINI-mittasuhteet ja tekevät autosta ketterän ja helposti ohjattavan parhaan mahdollisen ajonautinnon saavuttamiseksi. Uudelleen muotoillut yksityiskohdat, kuten pyöreät ajovalot ja uusittu etusäleikkö, korostavat mallin karismaattista ulkonäköä, jossa klassinen muotoilu saa modernin tulkinnan.

Korkealaatuinen taittuva katto suojaa matkustajia kaikissa sääolosuhteissa. Sähköisen ja äärimmäisen hiljaisen toimintansa ansiosta katto voidaan avata kokonaan 18 sekunnissa jopa silloin, kun nopeutta on 30 kilometriä tunnissa. Samalla ikkunankehykset ja sivuikkunat laskeutuvat esteetön näkyvyyden takaamiseksi. Katto sulkeutuu 15 sekunnissa napin painalluksella. Raittiin ilman saamiseksi aurinkokatto voidaan avata 40 senttimetrin pituudelta nopeudesta riippumatta.

Uuden MINI Cooper Cabrioletin sisätiloissa tärkeintä ovat minimalistiset yksityiskohdat ja tekstiilipinnat. Tämä on osa koko MINI-perheen uutta Charismatic Simplicity -muotoilukieltä, jossa vähemmän komponentteja, älykästä muotoilua ja näiden laadukas toteutus.

Aluksi markkinoille tulee kaksi versiota uudesta MINI Cooper Cabrioletista, joissa molemmissa on kaksilitrainen nelisylinterinen bensiinimoottori.

MINI Cooper C Cabrioletin (yhdistetty polttoaineenkulutus: 6,6–6,5 l/100 km, yhdistetyt hiilidioksidipäästöt: 149–147 g/km WLTP:n mukaan, hiilidioksidiluokka: E) teho on 163 hevosvoimaa ja enimmäisvääntömomentti 250 Nm:ä. Malli kiihtyy nollasta sataan 8,2 sekunnissa. Huippunopeus on 220 km/h.

MINI Cooper S Cabrioletin (yhdistetty polttoaineenkulutus: 6,6–6,5 l/100 km, yhdistetyt hiilidioksidipäästöt: 150–148 g/km WLTP:n mukaan, hiilidioksidiluokka: E) teho on 150 kilowattia/204 hevosvoimaa ja enimmäisvääntömomentti 300 Nm:ä. Malli kiihtyy nollasta sataan 6,9 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 237 km/h.

Kohokohdat:

  • Always Open: Taitettava katto aukeaa täysin automaattisesti vain 18 sekunnissa, joten kuljettaja voi nauttia tuulesta ja auringonpaisteesta milloin tahansa. Kun katto on suljettu, aurinkokattotoimintoa voi käyttää milloin tahansa ja avata kattoa jopa 40 senttimetriä. Voit seurata katon avoinna oloaikaa Always Open Timer -ajastimen avulla.
  • Syventäviä ajokokemuksia: Seitsemän MINI Experience -tilan avulla sisätilan tunnelman voi sovittaa erilaisiin ajokokemuksiin Gokart-tilan kilpailuhenkisestä keskittymisestä Personal-tilan omien toiveiden mukaan muokattavaan tunnelmaan. Jokainen tila tekee matkastasi elämyksen.
  • Ilmeikkäitä vaihtoehtoja: Valitse kymmenistä ulkopinnoista mukaan lukien eksklusiivinen Copper Grey. Kolme versiota – Classic, Favoured ja JCW – tarjoavat lisää mahdollisuuksia auton olemuksen räätälöintiin.
  • Korkearesoluutioinen OLED-kosketusnäyttö: Litteä muotoilu ja 240 millimetrin näyttö mahdollistavat auton toimintojen intuitiivisen ohjaamisen kosketuksen tai äänikomentojen avulla. MINIn käyttöjärjestelmäversion 9 ja OLED-tekniikan ansiosta näytössä on hyvä kontrasti, ja sen sisältöä on helppo lukea kaikissa valaistusolosuhteissa silloinkin, kun katto on alhaalla.
  • Erinomaista dynamiikkaa: Jousitus- ja vaimennusjärjestelmät tekevät auton käsittelystä sujuvaa, mikä takaa tarkan ohjauksen sekä lisää turvallisuutta ja ajomukavuutta.
  • Digitaalinen avustaja: Uusi MINI Intelligent Personal Assistant vastaa Hei MINI! -puhekomentoon ja auttaa navigoinnissa, puhelimen käytössä, viihteessä ja ajoneuvotoiminnoissa.

MINI Cooper Cabriolet on tilattavissa nyt. Hinnat alkavat MINI Cooper C Cabriolet -mallissa 40 158 eurosta ja MINI Cooper S Cabriolet -mallissa 45 199 eurosta.

Lue lisää uudesta MINI Cooper Cabrioletista täältä

 

Lähde: BMW Group 11.10.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Junior sai hinnat

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo