Hertz korvaa täyssähköautoja bensiinikäyttöisillä

Hertz on aiemmin julistanut vahvaa siirtymistä täyssähköautoihin, mutta nyt yhtiö on muuttanut mieltään, koska sähköautojen bensiiniautoja korkeammilla huolto- ja korjauskustannuksilla ja nopeammalla hintaeroosiolla on ollut haitallinen vaikutus yhtiön tuloskehitykseen. Kuva: Hertz


 

Autovuokraamojätti Hertz kertoo vähentävänsä täyssähköautojen osuutta liiketoiminnassaan ja käyttää niistä säästyviä varoja perinteisten bensiinikäyttöisten autojen hankkimiseen.

 

Hertz on aiemmin julistanut ympäristöystävällisyyttä ja vahvaa siirtymistä täyssähköautoihin, mutta nyt yhtiö on muuttanut mieltään, koska sähköautojen bensiiniautoja korkeammilla huolto- ja korjauskustannuksilla ja nopeammalla hintaeroosiolla on ollut haitallinen vaikutus yhtiön tuloskehitykseen.Asiasta kertoi uutistoimisto Reuters 11.1.2024.

Käytännössä Hertz aikoo luopua 20 000 täyssähköautosta, mikä supistaa täyssähköautojen määrää yhtiön valikoimassa kolmanneksella. Sähköautokannan supistaminen koskee lähinnä Yhdysvaltain markkinoita ja Tesla-merkkisiä sähköautoja.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen