Veho laajenee Ruotsissa

Veho ja Hedin Mobility Group ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä Veho ostaa Mercedes-Benzin henkilö- ja kevyiden hyötyajoneuvojen jälleenmyyjän Uppsalassa.

 

Veho ja Hedin Mobility Group ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä Veho ostaa Mercedes-Benzin henkilö- ja kevyiden hyötyajoneuvojen jälleenmyyjän Uppsalassa. Kauppa tukee Vehon pitkäjänteistä strategiaa vahvistaa asemaansa Ruotsissa, erityisesti Uppsalan alueella, joka on Ruotsin neljänneksi suurin kunta. 

 

Kaupan myötä noin 30 työntekijää siirtyy Vehon palvelukseen. Kauppa odottaa vielä kilpailuviranomaisten hyväksyntää, ja sen odotetaan toteutuvan viimeistään vuoden loppuun mennessä.

Jonas Kervenhed, Veho Bilin toimitusjohtaja, toteaa: ”Tämä yritysosto vahvistaa Vehon asemaa Mercedes-Benzin avainkumppanina Ruotsissa. Vaikka ajat ovat haastavia, jatkamme investointeja ja uskomme vahvasti tulevaisuuden mahdollisuuksiin sekä tiiviiseen yhteistyöhön Mercedes-Benzin kanssa. Odotamme innolla uusien kollegoiden liittymistä Vehoon ja mahdollisuutta entisestään vahvistaa kykyämme tarjota asiakkaillemme huippuluokan tuotteita ja palveluita.”

Veho Groupin toimitusjohtaja Juha Ruotsalainen lisää: ”Yritysosto on keskeinen askel strategiamme toteuttamisessa ja merkitsee tärkeää virstanpylvästä sekä Veho Groupille että Veho Bilille Ruotsissa. Mercedes-Benzin avainkumppanina Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ainutlaatuisia palveluita, uramahdollisuuksia työntekijöillemme ja kasvua kumppaneillemme.”

Myynti on osa Hedin Mobility Groupin pitkäaikaista suunnitelmaa optimoida Mercedes-Benzin myyntiverkostoa Ruotsissa, joka keskittyy jatkossa maan keskiseen, läntiseen ja eteläiseen osaan, erityisesti tänä vuonna toisella vuosineljänneksellä tapahtuneen Mercedes-Benz Malmön hankinnan jälkeen. Olemme ylpeitä siitä, että olemme rakentaneet vahvan liiketoiminnan ja toimivan, tarkoituksenmukaisen toimipisteen Uppsalassa, ja luotamme täysin siihen, että Veho Bil jatkaa erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoamista kaikille asiakkaille Uppsalassa ja sen ympäristössä", kommentoi Hedin Mobility Groupin toimitusjohtaja Anders Hedin.

Vehon laajentuminen Uppsalaan on merkittävä osa yhtiön kasvustrategiaa Ruotsissa, ja sen tavoitteena on vahvistaa yhtiön asemaa Ruotsin markkinoilla ja varmistaa ensiluokkainen asiakaskokemus Uppsalassa ja sen ympäristössä.

 

Veho Bil on osa Veho Groupia, joka on johtava Mercedes-Benzin henkilöautojen ja Daimlerin hyötyajoneuvojen jälleenmyyjä ja maahantuoja Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Vuonna 2023 Vehon liikevaihto oli noin 1,9 miljardia euroa, ja työllistimme yli 2 200 ammattilaista. Veho on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen huippuluokan kokemuksia kestävien ja arvolähtöisten liiketoimintakäytäntöjen avulla.

Veho Bil toimii tällä hetkellä Tukholmassa, Örebrossa ja Karlstadissa, ja nyt Uppsalan yrityskaupan myötä laajentaa toimintaansa edelleen. Veho Bil työllistää noin 300 työntekijää. Vuonna 2023 Veho Bil Ruotsissa sai Great Place to Work -sertifioinnin ja tunnustuksen parhaaksi työnantajaksi autoteollisuuden alalla Ruotsissa. Tämä arvostettu sertifiointi heijastaa Veho Bilin sitoutumista positiivisen ja luottamukseen perustuvan työympäristön kehittämiseen kaikissa toiminnoissaan.

 

Lähde: Veho Suomi 25.9.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Junior sai hinnat

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo