Hedin Corvetten maahantuojaksi Manner-Euroopassa

Corvette Stingray


 

Hedin Mobility Groupin kokonaan omistama tytäryhtiö Hedin Sports Car AB on nimitetty Corvetten viralliseksi maahantuojaksi Manner-Euroopassa. Sopimuksen myötä Hedin Mobility Group jatkaa laajentumistaan amerikkalaisten autojen maahantuojana ja myyjänä sekä vahvistaa edelleen yhteistyötään General Motorsin kanssa.

 

Sopimus on seuraava askel kumppanuudessa General Motorsin kanssa. Hedin Mobility Group toimii jo Corvetten virallisena maahantuojana Ruotsissa ja Norjassa. Suomen osalta myynti aloitetaan vuoden 2025 aikana. Maahantuontioikeudet Manner-Euroopan markkinoilla astuvat voimaan välittömästi.

Corvetten virallisena maahantuojana Hedin Mobility Group vastaa myynnistä, huollosta ja asiakaskokemuksesta.  Sopimuksen tarkoituksena on varmistaa, että asiakkaat saavat laatua ja suorituskykyä, joista Corvette on tunnettu maailmanlaajuisesti.  Yhteistyö General Motorsin kanssa tukee Hedin Mobility Groupin tavoitetta tarjota asiakkailleen vertaansa vailla oleva valikoima premium-autoja.

"Olemme erittäin ylpeitä voidessamme vahvistaa maahantuontisopimustamme General Motorsin kanssa ja edustaa Corvettea, amerikkalaisen autoteollisuuden huippumerkkiä, yhdellä maailman suurimmista automarkkinoista", sanoi Hedin Mobility Groupin toimitusjohtaja Anders Hedin

"Corvette on premium-brändi, joka sopii täydellisesti tavoitteeseemme tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen autoilun kokemus. Odotamme innolla uusien ja nykyisten Corvette asiakkaiden vastaanottamista myymälöihimme."

Ruotsissa ja Norjassa Corvetten myynti alkoi jo vuoden 2024 toisen neljänneksen aikana uusimmilla Corvette-malleilla. Samalla esiteltiin odotetut  uuden sukupolven urheiluautot,   jotka yhdistävät saumattomasti klassisen Corvette-suorituskyvyn ja huipputeknologian sekä  -muotoilun. 

Hedin Mobility Groupin kattavan jälleenmyynti- ja huoltoverkoston ansiosta Corvette-omistajat voivat olla varmoja saavansa merkin parhaimman tuen ja huolenpidon.

 

Lähde: Hedin Automotive Oy 28.8.2024

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Junior sai hinnat

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo