Autoklinikalle Tesla-korjaamo Kangasalle

Auktorisoinnin ohella Kangasalan toimipisteessä on tehty määrätietoista ympäristötyötä. Toimipisteessä otettiin tänä vuonna käyttöön oma 246 aurinkopaneelin voimala.


 

Vahinkokorjaamo Autoklinikan Kangasalan toimipiste on läpikäynyt kokonaisvaltaisen Tesla-auktorisoinnin. Sen ansiosta Kangasalan Autoklinikka palvelee Tesla-autoilijoita sekä muita sähköautojen omistajia entistäkin kattavammin. Pisteessä hoituvat pienten pinta- ja lasivauriokorjausten ohella myös Teslojen vaativammat rakennevauriokorjaukset. Lisäksi Autoklinikka Kangasala on vuoden 2024 alusta alkaen saanut suuren osan tarvitsemastaan sähköstä toimipisteen omasta aurinkovoimalasta. 

 

Autoklinikan Kangasalan toimipiste sai heinäkuun aikana Teslalta täysauktorisoinnin rakennevauriokorjaukseen. Auktorisoinnin ansiosta korjaamolla on valmiudet myös Teslojen haasteellisempien rakennevaurioiden korjaamiseen.

Kangasalan täysauktoroisointi laajentaa entisestään Autoklinikan Tesla-vauriokorjaamisosaamista Suomessa. Autoklinikalla on Suomessa yhteensä jo kolme Tesla-rakennevauriokorjaamoa: Vantaan Kaivokselassa, Raisiossa sekä nyt uusimpana Kangasalla. Tesla-ajoneuvot voi kuitenkin tuoda vahinkotarkastukseen mihin tahansa Autoklinikan toimipisteistä. Lopullinen korjauspaikka suunnitellaan aina vaurion laajuuden mukaan.

"Harva tulee ajatelleeksi, että sähköautojen vauriokorjaus vaatii erityisosaamista, kuten perehtymistä korkeajännitejärjestelmiin, mekaanisiin ominaisuuksiin ja alumiinihitsaukseen. Teslan valtuuttamana vahinkokorjaamoketjuna noudatamme kaikissa töissämme Teslan asettamia tarkkoja korjaus- ja laatuvaatimuksia", Autoklinikan aluepäällikkö Johannes Marttila selvittää ja jatkaa:

"Auktorisointi kasvattaa korjauskapasiteettiamme Kangasalla aiempaa suuremmaksi ja voimme palvella entistäkin kattavammin Tesla-asiakkaitamme. Autoklinikan kaikki 60 pistettä ovat monimerkkikorjaamoja, joten autoilijat saavat luonnollisesti palvelua kaikissa pisteissämme auton merkistä, mallista tai käyttövoimasta riippumatta."

Auktorisoinnin ohella Kangasalan toimipisteessä on tehty määrätietoista ympäristötyötä. Toimipisteessä otettiin tänä vuonna käyttöön oma 246 aurinkopaneelin voimala.

"Tulokset ovat olleet positiivinen yllätys. Voimala on tuottanut Kangasalan korjaamon kaikesta sähkönkäytöstä yli 60 prosenttia maaliskuun ja heinäkuun välisenä aikana. Käytännössä aurinkoisena päivänä korjaamo on aukioloaikanaan täysin omavarainen sähkönkulutuksen osalta", Marttila kertoo.

Kangasalla ympäristö huomioidaan myös korjaustöissä. Autoklinikalla on periaatteena aina selvittää, onko rikki mennyt osa kuten puskuri, ovi tai tuulilasi korjattavissa laadukkaasti ja turvallisesti, jotta sitä ei tarvitsisi vaihtaa uuteen. Näin vähennetään jätettä, korjausaikaa ja kustannuksia.

Autoklinikka Kangasala sijaitsee osoitteessa Hampuntie 9. Korjaamo on auki arkisin klo 7.30–17.  Kangasalan lisäksi Pirkanmaan ja sen lähialueen autoilijoita palvelevat myös Autoklinikan pisteet Tampereen Lielahdessa, Sastamalassa, Lempäälän Ideaparkissa sekä syyskuun alusta lähtien Hatanpään valtatien varteen Lokomonkadulle avattava uusi moderni korjaamo.

 

Lähde: Autoklinikka-yhtiöt Oy 20.8.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Junior sai hinnat

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo