EasyPark laajenee Aimo Parkin kohteisiin

Aimo Parkin ja EasyParkin laajentuneen yhteistyön myötä pysäköinti Aimo Parkin kohteissa on entistä helpompaa.


 

Aimo Park ja EasyPark laajentavat yhteistyötään tuomalla EasyPark -sovelluksen yhä laajemmin käyttöön Aimo Parkin pysäköintialueilla.


Aimo Parkin kohteissa pysäköinti muuttuu asiakkaille yhä helpommaksi, kun Suomen suosituin pysäköintisovellus EasyPark tuodaan yhä laajemmin käyttöön Aimo Parkin kohteissa.

”Aimo Park haluaa tehdä asiakkailleen koko liikkumisen ketjun mahdollisimman helpoksi, ja tämä kattaa tietysti myös pysäköinnin. Yhteistyön laajeneminen on siis erinomaisesti linjassa strategiamme kanssa” sanoo Aimo Parkin toimitusjohtaja Juha Sirelius.

EasyPark -sovelluksen käyttöä laajennetaan merkittävästi jo vuoden 2024 aikana. Näillä näkymin EasyPark -sovellus tulee lopulta käyttöön kaikissa Aimo Parkin kohteissa, niin sopimushalleissa kuin ulkoalueillakin, mahdollistaen vaivattoman pysäköinnin laajalle asiakaskunnalle.

– Moni tunnistaa tilanteen, kun pysäköityään ei tiedäkään, millä sovelluksella maksu onnistuu. Jos asiakkaalla on käytössä vain yksi pysäköintisovellus, osa halleista rajautuu mahdollisuuksien ulkopuolelle. Nyt tilanteessa otetaan aimo askel parempaan, EasyParkin maajohtaja ja Senior Advisor Anders Bäck sanoo.

 

Uudistus helpottaa myös työautoilua

Yhteistyö helpottaa tavallisten ihmisten arjen lisäksi myös yritysasiakkaiden elämää. Yritysasiakkaat ovatkin pysäköintipalvelujen tarjoajille tärkeä osa, sillä pysäköintipalveluja hyödynnetään usein eniten juuri työkäytössä. Tällöin käytetään usein pysäköintisovelluksen erillistä yritystiliä.

–Työpäivän kiireessä epäselvyydet ja hidasteet pysäköinnissä ovat erityisen turhauttavia. Sujuvuus lisääntyy nyt rutkasti, kun yksi ja sama sovellus käy jo melkein kaikkialla myös yritystilien osalta, Bäck toteaa.

Yritystilin suurin etu työntekijälle on se, että kulut laskutetaan suoraan työnantajalta, jolloin työntekijä välttyy kululaskutukselta ja kuittirumbalta.

EasyPark -sovellus on toiminut Suomessa jo yli 20 vuotta. Sama sovellus toimii Suomen lisäksi myös laajasti kaikissa Pohjoismaissa sekä muualla Euroopassa.

– EasyParkin palvelut ovat kattavia ja suosittuja, joten olemme iloisia päästessämme kertomaan tästä yhteistyöstä. Yhdessä pystymme tekemään autoilijoiden elämästä helpompaa joka puolella Suomea, Sirelius iloitsee.

Aimo Park on Pohjoismaiden ja Suomen suurin pysäköinti- ja liikkumispalveluja tarjoava yritys, jonka palveluvalikoimasta löytyy pysäköintipalvelujen lisäksi Aimo Share -yhteiskäyttöautot ja Aimo Charge -latausverkosto.

Aimo Park on Suomen suurin pysäköinti- ja liikkumispalvelualan toimija, joka hallinnoi Suomessa yhteensä 165 eri pysäköintialuetta ja Pohjoismaissa yhteensä yli 500 000 parkkiruutua.

 

Lähde: Easypark 26.2.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen