Inchcape ulkoistaa varaosalogistiikan HUB logisticsille

Inchcape edustaa Suomessa muun muassa Mazdaa. Kuvassa Mazda CX 60.


 

Autojen maahantuoja Inchcape ja HUB logistics ovat sopineet varastointipalvelusta ja varaosalogistiikan tuottamisesta. Varastointipalvelu kattaa materiaalin vastaanoton, varastoinnin, keräilyn ja lähettämisen Hakkilan logistiikkakeskuksessa. Yhteistyö alkaa keväällä 2023.  

Inchcape vastaa Suomessa ja Baltiassa Jaguar, Land Rover ja Mazda automerkkien maahantuonnista. Jaguarin ja Land Roverin jälkimarkkinointipäällikkö Pekka Laukkanen kommentoi palveluntarjoajan muutosta seuraavasti:

– Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä. HUB logistics on antanut hyvän kuvan toiminnastaan jo ensimetreiltä lähtien ja näemme, että heidän toimintansa tukee sitä laatutasoa, joita maahantuomamme merkit edustavat. Nykypäivän haasteet toimitusketjuissa aiheuttavat viiveitä, joten nopeus, varmuus ja luotettavuus paikallisissa toiminnoissa ovat ensisijaisen tärkeitä. Näemme, että HUB logisticsin panostus esimerkiksi automaattivarastointiin on toiminnallemme etu, jota myös asiakkaamme tulevat arvostamaan.

HUB logisticsin toimitusjohtaja Joni Sundelin korostaa varastointipalvelukokonaisuuden tukevan asiakkaan strategista tekemistä:  

– Meille on hienoa saada Inchcape asiakkaaksi Vantaan logistiikkakeskukseemme. Meillä on pitkä ja menestyksekäs kokemus varaosalogistiikasta. Se on yksi strategisista painopistealueista varastointipalveluissamme. Logistiikkakeskuksemme tarjoaa hybridivarastona oivallisen palvelukokonaisuuden mahdollistaen sekä manuaali että automaattivarastoinnin.

HUB logisticsin myyntijohtaja Aapo Nurmi on iloinen käynnistyvästä yhteistyöstä:

– On ollut hienoa olla mukana suunnittelemassa Inchcapelle sopivaa palvelukokonaisuutta ja päästä aloittamaan yhteistyö. Pystymme tarjoamaan kriittiset varaosapalvelut nopeilla vasteajoilla ja laadukkaan palvelukokonaisuuden, joka vastaa asiakkaan tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.  

Inchcape kertoi asiasta tiedotteesaan 30.3.2023.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen