Ford Kuga jo 2 vuotta myydyin lataushybridi Euroopassa

Myös Suomessa Kuga Ladattava hybridi on vakiinnuttanut asemansa yhtenä luokkansa suosituimmista malleista muun muassa erinomaisten ajo-ominaisuuksiensa ja monikäyttöisyytensä ansiosta.


 

Ford Kuga ladattavaa hybridiä (PHEV) rekisteröitiin Euroopassa viime vuonna 20 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.  Kasvanut suosio siivitti mallin Euroopan kaikkein myydyimmäksi PHEV-malliksi jo toisena peräkkäisenä vuonna.

Myös Suomessa Kuga Ladattava hybridi on vakiinnuttanut asemansa yhtenä luokkansa suosituimmista malleista muun muassa erinomaisten ajo-ominaisuuksiensa ja monikäyttöisyytensä ansiosta.

Kuga Ladattavan hybridin WLTP-mittaustavan mukainen sähköinen toimintamatka on 57-67 kilometriä. Tämän ansiosta säännölliset lyhyemmät matkat esimerkiksi työpaikalle on mahdollista ajaa puhtaasti sähköllä. Mallin energiankulutus on 14,4 – 15,9 kWh/100 km.

Ford Kuga -malleihin on saatavana viisi eri varustetasoa: Titanium, Titanium X, ST-Line, ST-Line X ja Vignale. Vakiovarustetaso on erittäin kattava jo Titanium-varustetasosta lähtien. Vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa suomenkielinen SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmä 8 tuuman värikosketusnäytöllä, navigointi, kaksoisautomaattinen ilmastointi ja peruutuskamera sekä 12,3 tuuman digitaalinen mittaristo. Ladattavien hybridien vakiovarusteisiin kuuluu myös kotilatausjohto tilapäistä latausta varten ja latauskaapeli julkisiin latauspisteisiin.

Kuga-malleihin on saatavana myös useita mukavuutta ja turvallisuutta parantavia valinnaisvarusteita, kuten 18 suuntaan säädettävät ergonomiset AGR-istuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle, handsfree-takaluukku ja kattavia varustepaketteja.

Oy Ford Ab kertoi asiasta tiedotteessaan 9.2.2023.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen