Valtteri Bottakselle Alfa Romeo Stelvio Suomi-autoksi

F1-kuljettaja Valtteri Bottakselle luovutettiin 18.8.2022 Pajulahdessa Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio käyttöön Suomessa.


 

F1-kuljettaja Valtteri Bottakselle luovutettiin 18.8.2022 Pajulahdessa Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio käyttöön Suomessa. Kyseessä on Alfa Romeon tehokkain tuotantoauto (510 hv), joka on samalla legendaarisen autobrändin lippulaivamalli.

”Quadrifoglio ilmentää kaikkea sitä, mistä Alfa Romeon DNA:ssa on kyse: urheilullisuudesta, ajettavuudesta sekä italialaisesta muotoilusta. Stelvio Quadrifoglio ja Valtteri Bottas ovat täydellinen yhdistelmä. Olemme erittäin ylpeitä, että voimme tiivistää yhteistyötämme Valtterin kanssa myös formularatojen ulkopuolella”, sanoo Alfa Romeon Brand Director Staffan Johansson Astara Finlandin maahantuonnista.

”Jokainen Alfa Romeon historiaa ja autourheilua seuraava ymmärtää ikonisen Quadrifoglio-neliapilan merkityksen Alfa Romeo -brändille. On hienoa päästä vaalimaan merkin arvokasta perintöä myös täällä Suomessa”, jatkaa Valtteri Bottas.

Alfa Romeo oli  viikonloppuna 20.-21.8.2022 Pajulahdessa järjestettävän Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuman pääyhteistyökumppani. Kyse on F1-tähden nimeä kantavasta maastoduathlon-kilpailusta, johon myös Valtteri Bottas osallistuu. Tapahtumassa lanseerataan täysin uusi Alfa Romeo Tonale -malli, joka aloittaa merkin sähköisen aikakauden. Tonalesta tulee tarjolle kaksi hybridiversiota: kevythybridi ja myöhemmin syksyllä lanseerattava 275-hevosvoimainen ladattava hybridi. Tonale saa Suomessa viiden vuoden tai 100 000 kilometrin tehdastakuun, mikä kuvastaa valmistajan luottamusta Alfa Romeon ensimmäistä sähköistä automallia kohtaan.

Valtteri Bottas Duathlon järjestetään Pajulahden maisemissa elokuun 21. päivä jo viidennen kerran. Kilpailussa ovat lajeina juoksu ja pyöräily, jotka voi suorittaa joko yksitellen tai joukkueessa.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen