EasyPark Groupin johtoon Cameron Clayton

 

Cameron Clayton (vas.) ja Johan Birgersson


 

EasyPark Groupin toimitusjohtaja vaihtuu. 14 vuotta toimitusjohtajana menestyksellä työskennellyt Johan Birgersson on päättänyt luopua roolistaan mahdollistaakseen muutoksen johtajuudessa yhtiön uudessa kehitysvaiheessa. Uusi toimitusjohtaja on Cameron Clayton. Hän aloittaa työnsä 19.4. Clayton työskenteli aiemmin The Weather Companyn toimitusjohtajana. Johan Birgersson jatkaa yhtiössä toimitusjohtajan ja johtoryhmän vanhempana neuvonantajana.

 

Johan Birgersson on johtanut EasyPark Groupia menestyksekkäästi ainutlaatuisen pitkään, miltei 14 vuotta. Jokin aika sitten Johan ilmoitti yhtiön johtoryhmälle olevansa valmis luopumaan toimitusjohtajan tehtävästä. Ajoitus luopumiselle oli oikea, ja vakaa suunnitelma seuraajan löytämiselle oli olemassa. Perusteellisen prosessin jälkeen yhtiön hallitus on nimennyt Cameron Claytonin EasyPark Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi.

– On ollut kunnia johtaa EasyPark Groupia. Tämä on ollut fantastista aikaa elämässäni. Matka on kulkenut ruotsalaisesta startup-yrityksestä globaaliksi teknologiayritykseksi ja markkinajohtajaksi. Toimitusjohtajuudesta luopuminen ei ollut helppo päätös, mutta tässä roolissa tarvitaan pitkän tähtäimen suunnittelua. Olen saavuttanut unelmani viedä EasyPark Pohjoismaista yli 20 Euroopan maahan, ja viime vuonna myös Englantiin ja Atlantin yli Yhdysvaltoihin. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat yhteistyöllä mahdollistaneet tämän. Olen vakuuttunut, että huippupätevä tiimimme on valmis avaamaan uuden jakson EasyParkin globaalin kasvun matkalla, EasyPark Groupin toimitusjohtaja Johan Birgersson sanoo.

– Johanin omistautuminen ja saavutukset ovat vakuuttavia. Hän on aina johtanut edestä. Näyttänyt omalla toiminnallaan ja käytöksellään esimerkkiä siitä, kuinka arvot jalkautetaan toimintaan ja mikä on yrityksen toiminnassa tavoiteltavaa. Tämän ansiosta EasyPark Groupista on tullut globaali suunnannäyttäjä digitaalisissa pysäköintipalveluissa. Haluan yhtiön hallituksen puolesta kiittää Johania kaikesta siitä, mitä hän on toimitusjohtajakaudellaan tehnyt, hallituksen puheenjohtaja Niklas Savander sanoo.

Cameron Claytonilla on pitkä kokemus teknologialiiketoiminnasta, globaalien organisaatioiden johtamisesta sekä viime ajoilta toimitusjohtajuudesta maailman suurimmassa yksityisessä sääyhtiössä The Weather Companyssä. Hän vastasi Weather.comin kehittämisestä sivuston noustessa maailman parhaiden verkkosivustojen joukkoon. Hän myös luotsasi The Weather Companyn kumppanuuteen Applen ja Androidin kanssa. Sen ansiosta Weather-sovelluksesta tuli maailman kolmanneksi ladatuin sovellus. Lisäksi Clayton on toiminut pääjohtajana IBM:n kumppaniekosysteemissä ja menestyksekkäästi edesauttanut IBM:n omistaman Red Hat Marketplacen kehittämistä.

– On kunnia saada tämä mahdollisuus johtaa EasyPark Groupia. Yhtiöllä on mahtava historia. Olen vaikuttunut työntekijöiden sitoutuneisuudesta ja vahvasta työkulttuurista. PARK NOW -konsernin hankkimisen myötä EasyPark on hyvässä vauhdissa auttamassa ympäri maailman kaupunkeja kehittymään entistä viihtyisämmiksi. Tulevaisuus näyttää valoisalta. Odotan innolla tätä yhteistä matkaa, Cameron Clayton sanoo.

– PARK NOW -konsernin osto BMW-konsernilta ja Daimler Mobilityltä on mahdollistanut EasyPark Groupin laajenemisen globaalisti. Cameronilla on vahva liike-elämäkokemus ja tuote- ja teknologiastrategioiden osaaminen. Yhdistettynä kykyyn saada tiimit toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla nämä ovat upeita voimavaroja yritykselle, Niklas Savander sanoo.

Cameron Clayton aloittaa toimitusjohtajana 19.4.2022. Johan Birgersson jatkaa Cameronin ja johtoryhmän vanhempana neuvonantajana.

Vuodesta 2001 lähtien EasyParkin älypuhelimia hyödyntävät palvelut ovat auttaneet autoilijoita hallitsemaan pysäköintiään yli 2000 kaupungissa 21 maassa, sisältäen myös parkkihallien kattavan pysäköinnin.

EasyPark kertoi asiasta tiedotteessaan 28.3.2022.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen