J.Rinta-Joupin Hyvinkään myyntipäälliköksi Lauri Liedes

 

Lauri Liedes


 

Autoliikeketju Jarmo Rinta-Jouppi Oy:n vuodenvaihteessa avattavan Hyvinkään uuden toimipisteen myyntipäälliköksi on nimitetty Lauri Liedes. Edelliset pari vuotta Hämeenlinnan toimipisteessä vastuumyyjän tehtävissä työskennellyt Liedes aloittaa uudessa tehtävässään virallisesti 1.12.2021.

– Laurilta löytyy monipuolisesti ominaisuuksia, joita me toimipisteen johtajalta toivomme. Hän on Hämeenlinnassa vastuumyyjänä kerryttänyt arvokasta autokaupan kokemusta ja joulukuussa vastuu kasvaa entisestään. Vaikka Lauri on työskennellyt organisaatiossa vasta pari vuotta, on ketjun luottamus ja usko vahva. Hänestä on kehittynyt lyhyessä ajassa autokaupan ammattilainen ja tämänkaltaiset kasvutarinat ovat meille arvokkaita, kertoo J. Rinta-Joupin myyntijohtaja Markku Ala-Hakuni.

– On hienoa päästä olemaan J. Rinta-Joupin kasvutarinassa mukana ja viemään ketjua kohti menestystä. Hyvinkään uuden autoliikkeen johtaminen on hieno haaste uralleni ja tavoitteena on tehdä mahdollisimman tuloksellista autokauppaa. Odotan tulevaa jo innolla ja kiitän luottamuksesta, toteaa Hyvinkään myyntipäällikkönä aloittava Lauri Liedes.

J.Rinta-Jouppi kertoi asiasta tiedotteessaan 29.10.2021.

 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen