Kamuxille Ruotsiin 22. myymälä

Kamux jatkaa kansainvälistä laajentumistaan. Ruotsin 22. myymälä avautuu Malmöön. Kuva: Kamux/Arto Marttinen


 

Kamux jatkaa laajentumistaan ja kansainvälistymistään avaamalla myymälän Ruotsin Malmössä vuoden 2022 toisella vuosineljänneksellä.

“Kamux tavoittelee strategiansa mukaisesti vahvaa kasvua. Avasimme kesän alla Göteborgin suurmyymälän, joka on kooltaan nelinkertainen keskivertoliikkeeseen verrattuna. Heinäkuussa käynnistimme sen yhteydessä autojen prosessointikeskuksen. Malmö on Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki, ja tulevan myymälän myötä meillä on erittäin vankka läsnäolo Ruotsin isoimmissa kaupungeissa”, Kamuxin Ruotsin maajohtaja Tommi Iiskonmäki kertoo.

Tulevan Malmön myymälän tila remontoidaan autokaupan tarpeisiin sopivaksi, ja vuokrasopimukseen kuuluu laaja piha-alue.

”Myymälän sijainti on erinomainen keskeisten liikenneväylien ja asiakasvirtojen keskiössä. Kaikkiaan myymälään ja piha-alueeseen mahtuu yli 200 autoa, mikä tarkoittaa varastomme ja tarjontamme laajentumista asiakkaillemme Ruotsissa”, Iiskonmäki jatkaa.

Myymäläverkosto palvelee myös digitaalista myyntiä

”Kattava myymäläverkosto tukee erinomaisesti tehokasta ristiinmyyntikonseptiamme, jossa myymme koko autovarastoamme kaikkien myymälöiden kautta. Samalla se mahdollistaa helpon asioinnin digitaalisten kanavien kautta asioiville asiakkaillemme koeajoissa ja autojen luovutuksissa. Kivijalkamyymälät ja sähköiset kanavat yhdessä muodostavat asiakasta palvelevan saumattoman monikanavaisen konseptimme”, Iiskonmäki sanoo.

Kamuxin Helsingborgin myymälä sijaitsee 65 kilometrin päässä Malmösta ja Halmstadin liike 137 kilometrin päässä.

Uusia työmahdollisuuksia

”Rekrytointi paikallisesti on meille tärkeää. Tämä myymäläavaus luo 12 uutta työpaikkaa. Kamuxilla on ainutlaatuinen koulutusohjelma uusille työntekijöille, mikä mahdollistaa ammattiin oppimisen sekä asiakaspalvelutaitojen sisäistämisen”, maajohtaja Iiskonmäki sanoo. 

Yhtiö kertoi asiasta tiedotteessaan 18.8.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen