Ad ja Fixus luotetuimmat autokorjaamot -tutkimus

Ad-ketju on Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimuksen mukaan luotetuin autokorjaamoketju Suomessa 2021. Kuva: Ad Finland


 

Ad ja Fixus ovat luotetuimmat autokorjaamoketjut Suomessa. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

 

Kolmannella sijalla autohuolto-/korjaamoketjujen luottamusvertailussa on Toyotan merkkihuolto, neljäntenä on Mekonomen, viidentenä Autoasi, kuudentena Motonet ja seitsemäntenä Atoy.

 

Autohuolto-/korjaamoketjut olivat nyt ensimmäistä kertaa mukana Luotetuin Merkki -kyselyssä.

 

Ad:n nimesi luotetuimmaksi ketjuksi 7,6 prosenttia vastaajista. Fixus sai 6,8 prosentin kannatuksen ja Toyota 5,5 prosentin kannatuksen.

 

Näin tutkimus tehtiin

 

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella viime vuoden lopulla. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2072 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

 

Luotetuimmat autohuolto-/korjaamoketjut 2021

 

1.Ad

2.Fixus

3.Toyota

4.Mekonomen

5.Autoasi

6.Motonet

7.Atoy

8.Laakkonen

9.Delta Auto

10.Vianor

 

Valitut Palat kertoi asiasta tiedotteessaan 27.4.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen