Nokian Renkaat ja Michelin luotetuimmat

Nokian Renkaat on luotetuin autorengasmerkki Suomessa. Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Micheliniin ja kolmanneksi eniten Continentaliin. Kuvassa Nokian Renkaiden LT3 Hakkapeliitta -talvirenkaat.


Nokian Renkaat on luotetuin autorengasmerkki Suomessa. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä vuosittaisesta Luotetuin Merkki -tutkimuksesta, jonka Valitut Palat julkisti 29. huhtikuuta 2020.

Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Micheliniin ja kolmanneksi eniten Continentaliin.

Neljänneksi luotetuin tuotemerkki autonrenkaiden alalla on Goodyear.

Rengasmerkkien neljän kärki säilyi ennallaan vuosi sitten tehtyyn kyselyyn verrattuna.

Viidentenä luottamusvertailussa oli nyt Hankook, kun vuosi sitten viidentenä ollut Hakkapeliitta oli nyt kuudentena. Hakkapeliitta on yksi Nokian Renkaiden valmistamista rengasmerkeistä.

Seitsemäntenä autonrenkaiden luottamusvertailussa oli nyt Bridgestone, joka oli vuosi sitten kuudentena. Kahdeksantena oli nyt Pirelli, joka oli vuosi sitten seitsemäntenä.

Kyselyssä peräti 58 prosenttia vastaajista nimesi Nokian Renkaat luotetuimmaksi rengasmerkiksi. Michelin sai kyselyssä 17 prosentin kannatuksen ja Continental 5 prosentin kannatuksen.

Näin tutkimus tehtiin

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella 1.-15.10.2019. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2124 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin Valittujen Palojen asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

Lähde: Valitut Palat
Kuva: Nokian Renkaat, Nokian Tyres

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keskon autokaupan johtoon Matti Virtanen

BMW Suomen johtoon Janne Kämäräinen

Kamux kierrättää johtajiaan