Kamux avasi jälleen myymälät Saksassa

Käytettyjen autojen kauppaan erikoistuneen Kamuxin kivijalkamyymälät Saksassa ovat jälleen avoinna koronaepidemiasta johtuneen tauon jälkeen.


Käytettyjen autojen kauppaan erikoistuneen Kamuxin kivijalkamyymälät Saksassa ovat jälleen avoinna. Saksa höllentää koronaviruksen taltuttamiseksi asetettuja rajoituksia, ja monet vähittäiskaupat avautuvat jälleen tällä viikolla. Se edellyttää kuitenkin erityissääntöjen noudattamista, kuten 1,5 metrin suositeltua turvaväliä, ja kymmenen neliömetrin aluetta kohden saa olla yksi asiakas. Kasvosuojaimet tulevat pakollisiksi ensi viikolla.
-On todella hyvä uutinen, että Saksa on onnistunut saamaan uusien tartuntojen määrän laskuun ja koronaviruksen leviäminen on hallinnassa. Yhteiskunta voi ottaa ensimmäiset askeleet paluussa pandemiaa edeltävään elämään. Meidän on totta kai oltava erittäin varovaisia ja noudatettava erilaisten toimenpiteiden listausta. Turvavälit ovat erittäin tärkeitä, samoin hyvä hygienia. Olemme varautuneet näihin ja myymälöissämme on ohjeet ja kyltit, joiden avulla turvaamme sekä asiakkaittemme että työntekijöittemme terveyttä, sanoo Oliver Michels, Kamuxin Saksan maajohtaja yhtiön tiedotteessa 23. huhtikuuta 2020.
Liikkeiden sulkemisen aikana Kamux on keskittynyt autojen myyntiin digitaalisten kanavien kautta.
-Asiakkaat ovat ottaneet hyvin vastaan sähköisen vuorovaikutuksen ja etämyynnin, esimerkiksi whatsapp ja chattimyynti ovat mahdollistaneet vuoropuhelun asiakkaittemme kanssa. Kotiintoimitus on ollut osa konseptiamme alusta lähtien, ja se on tukenut hyvin digimyyntitiimiämme, kansainvälisen liiketoiminnan johtaja Ilkka Virtanen sanoo.
Kamuxin Saksan 7. myymälä avautui vähittäiskauppojen sulkemisen aikana.
-Kaltenkircenin myymälöiden ovet olivat kiinni, mutta avasimme myymälämme kaupankäynnille suunnitelmien mukaisesti, ja digimyyntitiimimme myi liikkeen ensimmäiset autot. Olen erittäin ylpeä Kamuxin Saksan tiimistä – henkilöstömme positiivisesta asenteesta ja sinnikkyydestä. Haastavina aikoina kasvamme yhdessä ja tulemme entistäkin vahvemmiksi, Michels summaa.
Teksti: Johannes Virtanen
Kuva: Kamux

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen