Toyota Corolla TREK tarjoaa maavaraa

Toyota Corolla TREKissä on tavallista korkeampi maavara.


Toyota Corolla TREK -erikoismalli vastaa aktiivista elämäntyyliä harrastavien perheiden tarpeisiin. Sen 20 millimetriä korkeampi alusta tarjoaa suuremman maavaran kautta mahdollisuuden viedä näyttävän näköisen erikoismallin normaalia haastavampiin paikkoihin. ToyotaAuto Finland kertoi asiasta tiedotteessaan 24. syyskuuta 2019.

Ulkodesign on crossover-tyylin mukainen: helmojen muotoilu sekä materiaali, alleajosuojat edessä ja takana, hunajakennomaski, 17” kevytmetallivanteet, tummennetut takalasit sekä LED-ajovalot alleviivaavat auton aktiivista luonnetta.
Corolla TREK -erikoismalli on saatavilla vain Touring Sports -korimalliin ja valittavissa on joko 1,8- tai 2,0-litraiseen moottoriin perustuva itselataava hybridivoimalinja. 

Sisätiloissa erikoismallin erottaa muista Corolla-malleista kaksivärisen kangasverhoilun sekä kojelaudan näyttävien puusomisteiden avulla. Sekä kynnyslistoissa että takaluukussa on TREK-logo.

Uuden Corolla TREK -erikoismallin varustelu on erittäin kattava: uusimman sukupolven Toyota Safety Sense -turvallisuusvarustelu sisältäen PCS-järjestelmän jalankulkijatunnistuksella sekä päiväaikaisen pyöräilijätunnistuksen, täyden nopeusalueen adaptiivisen vakionopeussäätimen, kaistallapitoavustimen, liikennemerkkien tunnistuksen sekä älykkäät automaattiset kaukovalot. Sekä mittariston monitoiminäyttö että mediakeskuksen näytöt ovat seitsemäntuumaisia. 

Toyota Corolla TREK on Toyotan ja Trek Bicycle -yrityksen välisen yhteistyön tulos. Yhteistyössä yhdistyy kahden yrityksen yhteiset ympäristöarvot ja halukkuus tarjota laadukkaita liikkuvuuspalveluita kaikille. Yhteistyön kunniaksi Toyota on toimittanut Trek-Segafredo -pyöräilyjoukkueille yhteensä 16 Corolla TREK 2.0 Hybrid Touring Sports -mallia.

Kuvat: Toyota.

Corolla TREK -erikoismalli on saatavilla vain Touring Sports -korimalliin ja valittavissa on joko 1,8- tai 2,0-litraiseen moottoriin perustuva itselataava hybridivoimalinja.

Toyota Corolla TREK -erikoismalli vastaa aktiivista elämäntyyliä harrastavien perheiden tarpeisiin.

Sekä kynnyslistoissa että takaluukussa on TREK-logo.

Sisätiloissa erikoismallin erottaa muista Corolla-malleista kaksivärisen kangasverhoilun sekä kojelaudan näyttävien puusomisteiden avulla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-Benz C 300 eTA Business AMG 2020 -koeajo

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen