SCC:ltä oma asiakaslehti Concierge

SCC – Sports Car Center on julkaissut ensimmäisen asiakaslehtensä, jonka nimi on Concierge.

SCC – Sports Car Center on julkaissut ensimmäisen asiakaslehtensä, jonka nimi on Concierge. Tasokkaalle paperille painettu ja ylellisyyttä huokuva aikakauslehti on jakelussa sekä printtiversiona että SCC:n verkkosivulla julkaistuna näköislehtenä.

 

-Toivomme tämän korkealuokkaisen lehtijulkaisun tarjoavan asiakkaillemme lukemista monenlaisista ajankohtaisista asioista, pääpainolla tietysti meille kaikille niin tärkeät premium-luokan autot, kirjoittaa SCC:n markkinointijohtaja Miikka Råman lehden pääkirjoituksessa.

 

Conciergessä on autoartikkeleita muun muassa markkinoilla olevista premium-luokan hybridi-citymaastureista, Jaguar e-typestä ja Porsche-malleista, joista jälkimmäisiä esittelee rallilegenda Walter Röhrl. Lisäksi on gourmet-ruokajuttua ja henkilöhaastattelu helsinkiläisestä kirjailijasta Max Seeckistä. Artikkeleiden välissä on mainoksia, joissa on esillä tunnettuja brändituotteita, muun muassa kellomerkki Tag Heuer, muotimerkki Gant, venemerkki Targa, musiikkilaitemerkki B&O. Automerkeistä ovat mainoksilla mukana ainakin Jaguar, Land Rover ja Volvo. Lisäksi on luonnollisesti artikkeli julkaisijasta eli SCC – Sports Car Centeristä.

 

Lehden ensimmäisen numeron, kevätnumero 2021:n laajuus, on yli 80 sivua.

 

Ja vielä lehden nimestä. Concierge on ranskaa, ja se tarkoittaa esimerkiksi hotellin tai ravintolan vastaanottovirkailijaa, joka palvelee asiakkaita yksilöllisesti ja täyttää näiden pienimmätkin toiveet.

 

Moni automaahantuoja on viime vuosina luopunut oman asiakaslehden julkaisemisesta, joten SCC:n uusi Concierge on piristävä poikkeus yleisestä suuntauksesta.


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-klassikot Himoksella 20. toukokuuta

Hertz korvaa täyssähköautoja bensiinikäyttöisillä