Bilteman kuvasto Suomessa jo yli 30 vuotta

 

Bilteman kuvasto jaetaan Suomessa miljoonaan kotitalouteen kahdesti vuodessa. Uusin kuvasto nro 145 tuo kaikkiaan 900 uutuustuotetta yrityksen monipuoliseen valikoimaan. Mikäli kuluttaja on kieltänyt ilmaisjakeluiden ja mainosten jakamisen postilaatikkoosi, hän vot hakea kuvaston mistä tahansa Biltema-tavaratalosta, selailla verkossa olevaa digiversiota tai tilata kuvaston ilmaiseksi myös Bilteman verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta.  


 

Helmikuussa ilmestynyt Bilteman uusi kuvasto ottaa varaslähdön kevääseen ja vie lukijan ajatukset antoisiin pyöräretkiin, rentouttaviin puutarhatöihin ja laiskoihin kesäpäiviin. Samalla se herättää myös meissä monissa asuvan pienen tekijän tai nikkaroijan talviuniltaan ja inspiroi tekijyyden ja tuunaamisen äärelle ja hyödyntämään tärkeitä kädentaitojamme.

Bilteman painettua kuvastoa on jaettu suomalaisiin kotitalouksiin nyt jo viidellä eri vuosikymmenellä, vuodesta 1989 alkaen. Vaikka maailma digitalisoituu, painettu kuvasto on edelleen yrityksen tärkeimpiä markkinointikanavia ja puolustaa vahvasti paikkaansa kodin eri arkipuuhissa ja tee-se-itse-ihmisen oppaana. Tekijyys on nostanut päätään erityisesti viimeisen vuoden aikana ja siitä on tullut tärkeä osa arkea, sillä koronapandemian seurauksena ihmiset ovat viettäneet yhä enemmän aikaa kotona ja ulkona puuhaillen ja harrastaen. Biltemassa tämä on näkynyt varsinkin puutarha-, pyöräily-, rakentamis- sekä leirintä- ja retkeilytuotteiden selkeänä myynninkasvuna. Saman trendin odotetaan jatkuvan myös tänä vuonna, ja uusi kuvasto tarjoaakin mielenkiintoisia uutuuksia etenkin näille osa-alueille.

Aktiivisen tee-se-itse-ihmisen tavaratalona Biltema elää täysillä mukana asiakkaidensa arjessa ja harrastuksissa ja jakaa tekijyyden ja itsensä toteuttamisen ilosanomaa lähes 700-sivuisessa kuvastossaan. Opas on mukana ideointiasteelta aina itse toteutukseen asti, olipa kyseessä sitten jonkin uuden rakentaminen tai loihtiminen alusta loppuun tai vaikka vain vanhan korjaaminen tai tuunaaminen vanhasta uutta -ajatuksella. Kuvasto inspiroi ihmisiä toteuttamaan itseään ja vahvistamaan kädentaitojaan – onhan niiden säilyttäminen ja eteenpäin siirtäminen edelleen tärkeä osa kulttuuriamme. Lisäksi kuvaston tuhannet autoiluun, rakentamiseen ja monipuoliseen vapaa-aikaan liittyvät tuotteet voivat antaa kimmokkeen jonkin täysin uuden tekemisen opetteluun tai harrastuksen aloittamiseen.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-klassikot Himoksella 20. toukokuuta

Alfa Romeo Junior on kompakti ja urheilullinen