BMW Suomen johtoon Janne Kämäräinen

Janne Kämäräinen siirtyy BMW Group Suomen toimitusjohtajaksi Tanskan Ford-myyntiyhtiö Ford Motor Company A/S:n toimitusjohtajan tehtävästä.


BMW Group Suomen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Janne Kämäräinen, 43. Kämäräinen aloittaa tehtävässään 4. marraskuuta 2019.

– Autoala ja -kauppa ovat murroksessa, mikä tekee uusista tehtävistäni erityisen kiinnostavia ja haastaviakin. BMW:n asema edelläkävijänä antaa meille hyvät mahdollisuudet viedä kestävää autoilua eteenpäin. Tähän aion panostaa BMW:n liiketoiminnan ja brändin kehittämisessä Suomessa, sanoo Kämäräinen 2. lokakuuta päivätyssä tiedotteessa.

Kämäräisellä on 20 vuoden kokemus autoalasta. Hän siirtyy BMW Group Suomen toimitusjohtajaksi Tanskan Ford-myyntiyhtiö Ford Motor Company A/S:n toimitusjohtajan tehtävästä.

Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Oy Ford Ab:n markkinointijohtajana vastuullaan Suomi ja Baltian maat, myyntijohtajana sekä useissa markkinoinnin ja myynnin johtotehtävissä Fordin palveluksessa Suomessa ja Saksassa.

Entinen toimitusjohtaja Christer Stahl, 62, jäi eläkkeelle elokuun lopussa. Stahl aloitti BMW:n palveluksessa vuonna 2003 ja Suomen-toimintojen toimitusjohtajana vuonna 2017.

– Kiitämme Christeriä hänen BMW Groupille antamastaan erinomaisesta panoksesta ja tuesta asiakkaille ja jälleenmyyjille. Samalla toivotamme Janne Kämäräisen tervetulleeksi BMW Suomen tiimiin ja toivotamme hänelle menestystä uudessa tehtävässään, sanoo Helder Boavida, BMW:n Pohjois-Euroopan pääjohtaja.
Teksti: Johannes Virtanen
Kuva: BMW

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alfa Romeo Giulia ja Stelvio päivittyivät

Mercedes-klassikot Himoksella 20. toukokuuta

Hertz korvaa täyssähköautoja bensiinikäyttöisillä